Dream Lumi™ Touch Highlighting Concealer fra Maybelline. Hvilken concealer bør du velge, og hvordan bruker du den?

av Monic Bert


Under øyne concealer er definitivt et uunnværlig sminke. Hvorfor det? Takket være denne typen produkt, er vi i stand for å skjule alle blåmerker, dekk poser og kamuflere de skjemmende resultatene av søvnløs natt. Hvilken concealer er den beste? Gjerne, den ene fremhever øynene hudområde. I dette tilfellet, ikke nøl med lenger og nå for Dream Lumi ™ Touch Highlighting Concealer fra Maybelline.

Dream Lumi™ Touch Highlighting Concealer fra Maybelline

Dream Lumi ™ er en concealer som fremhever under øynene huden og gjør øynene ser større. Hva mer er, etter bruk av Maybelline concealer, slår ansiktshud til å bli sunnere og uthvilt. Ganske avgjørende, ikke produktet kumulere i ansiktet groper eller rynker, skaper ikke en maske-lignende effekt, er bemerkelsesverdig lett og nesten følelsesløs mens dag-til-dag bruk. En annen stor fordel av Maybelline produkt, det gir tilfredsstillende feil dekning, på grunn som, mørke ringer under øynene er helt usynlig og ansiktshud blir enda. Spørsmålet som må også undersøkes vurderer konsistensen på produktet. Dream Lumi ™ er en gel formel som sprer lyset og fremhever spesiele deler av ansiktet.

maxresdefault

Noen ord om formen på concealeren nå. Dream Lumi ™ Touch Highlighting Concealer er laget i form av en vanlig markør. Den kan brukes på de indre og ytre øyekrok under øyenbrynene, på en nese sider, på en munn og åpenbart under øynene. Kinnben og templer kan også dekkes med denne bemerkelsesverdige Maybelline produktet. Etter det, bør den kosmetiske være klapp på en slik måte, for å gli med ansiktshud og bland med en make-up foundation.

Hvilken concealer bør du velge, og hvordan bruker du den?

  • Regel No. 1 – Når du kjøper en concealer, er det ganske viktig å velge riktig nyanse. Generelt bør det være av en tone lysere enn den make-up fundament skygge. Ganske vanlig feil er å bruke concealer av svært lyse skyggen. Denne typen dårlig valgt sminke streker rynker utseende og poser under øynene. Med hensyn til dette, pass opp for slike concealers.
  • Regel No. 2 – Husk; en antibakteriell concealer fungerer ikke med å kamuflere mørke ringer rundt øynene. Spesielt, er huden i denne del av ansiktet meget delikat og, i de fleste tilfeller er dette ikke foretrukket område av akne forekomst.
  • Regel No. 3 – Fuktighetsgivende concealers er perfekt for tørr og sensitiv hud siden deres sammensetning kan inneholde noen oljing av stoffer.
  • Regel No. 4 – Ikke bruk tykke lag med en concealer rett under øynene fordi denne prosedyren vil understreke huden feilene som du ønsker å skjule.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *