Effektivt våpen mot mørke ringer under øynene – Dark Circle Concealer fra NYX Cosmetics

av Monic Bert


Hva anses å være den største mareritt av kvinner? En ødelagt hæl, for stram kjole, fargen på en veske som ikke samsvarer med fargen på skoene dine? Nei! Det største problemet med kvinners er rynker og mørke ringer under øynene. Hvordan bli kvitt dem? Er det enda under øynene. Ved hjelp av Mørk sirkel Concealer fra NYX Cosmetics dette magiske triks kan enkelt oppnås.

Hvorfor særlig gjøre poser og mørke ringer en tendens til å dukke opp? Ja, det er mange grunner. Ganske enkelt, kan feilen ligge hos vår fysiognomi. Det er enda verre, når blåmerker og hevelser er et resultat av en sykdom, usunt kosthold eller feil livsstil. Andre årsaker kan være dårlig plukket kosmetikk, stress, medisiner, tilbringer lange timer foran datamaskinen, som bor på rom som gir kunstig lyn eller bare søvnforstyrrelser. Hvordan takle mørke ringer og hevelser under øynene? For eksempel kan du bruke kompresjoner, de laget av en agurk eller kamille, utføre hjemme massasje, for eksempel med isbiter eller bare klappe oksiderende kremer som inneholder hyaluronsyre. Før alle hevelser forsvinner, er det tilrådelig å dekke disse først. Dette fort prosessen kan være mulig på grunn av Dark Circle Concealer fra NYX Cosmetics hjelp. En ting å huske, ved å bruke en concealer eller en highlighter for en ekstremt lys skygge, alt du oppnår er å vektlegge hevelser.

NYX

NYX concealer er stengt i en liten krukke. Vekten av produktet er lik 2,9 gram. For disse grunn, er produktet lett og kompakt nok til å passe enhver lommebok. Hva mer er, er det kosmetiske tilgjengelig i bare to nyanser, Fair and Light. Begge fargene har fått en litt oransje pigmentering, noe som er grunnen til at disse er flinke til å blande med den ansiktshudn og dekker hud ufullkommenhet. Dessverre kan Dark Circle Concealer ikke klassifiseres til plast kosmetikk kategorien. Mens du bruker den er det nødvendig å sette en liten bit av innsats for å fordele kosmetisk under øynene. Selvfølgelig kan det gjøres med et tips av en finger, en make-up svamp eller en make-up børste. Den slutt-nummerert applikator ville gjøre jobben, selv med fingeren bruk produktet har muligheten til å bli ormekur opp og til slutt blir litt mer plast. Når det gjelder sammensetningen, Dark Circle Concealer fra NYX inneholder fargepigmenter og kinesisk leire, som har som mål er å reflektere lys, optisk høydepunkt huden under øynene, kamuflasje mørke ringer og hevelser. Til slutt, er huden glatt, strålende og sunn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *