Hair Plus vippeserum

av Monic Bert


hairplus_no

  • Resultat - 65
65

3 ml
——————
99 NOK
——————
http://catrice.eu

Det er ganske kostbart – populært blant kvinner som vil få øynene til å se vakrere ut. Hair Plus kommer ikke til å erstatte maskaraen din, men kan fungere som en interessant forbedrer. Dessverre er prisen utilstrekkelig i forhold til kvaliteten. For å gjøre ting verre, får det en fra å kjøpe produktet.

Hair Plus vippeserum

Facevolution kan ikke bestemme seg for ett design, derfor finnes det fortsatt flere versjoner av produktet tilgjengelig. Den første versjonen av Hair Plus kom i en svart flaske med oransje skrift. Nå er det en gyllen og svart flaske oftere og oftere. Det finnes en størrelse av det fargeløse og semiflytende serumet. Dessverre er Hair Plus et av de dyreste alternativene og gir svakere virkning enn konkurrentene.

Hvordan fungerer Hair Plus vippeserum?

På grunn av den store størrelsen varer Hair Plus fra seks til så mye som ni måneder. Hvis vi påfører for mye, blir det mindre effektivt og virkningsfullt. Bruker du Hair Plus riktig, gjør det vippene fullere og lengre slik at de skaper en mer uttrykksfull ramme rundt øynene. De første tegnene til velnærte og sterkere vipper bør kunne ses etter rundt fire uker.

Påføringsmetode

I motsetning til lignende produkter, har Hair Plus vippeserum en tykkere pensel, derfor krever påføringen mer konsentrasjon. Serumet er ment å påføres rene og tørre øyelokk. Det må brukes daglig basis, så du må sette av et øyeblikk før du legger deg, etter å ha fjernet sminken. Du må huske å bruke produktet, fordi kun jevnlig påføring gir resultater.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *