iGlow vippeserum

av Monic Bert


iglow_no

  • Resultat - 57
57

3 ml
——————
439 NOK
——————
http://iglow.no

Det mest populære blant norske vippeserum, og beregnet på daglig pleie. 8 ukers jevnlig påføring er ment å øke vippeveksten betydelig. iGlow vippeserum inneholder mange planteekstrakter. Det er ingenting uvanlig over designet til serumet. Det kommer i en gyllen flaske i en fiolett pappeske.

iGlow vippeserum

Når du kjøper serumet, får du en stor pakke. Den fiolette boksen med elementer av hvitt og øyensminke ser ikke attraktiv ut. En intenst gyllen plastflaske er ikke imponerende heller. Det norske selskapet har ikke lagt innsats i designet. Dessuten kommer iGlow i en standardstørrelse. Flasken er hendig. Applikatoren – en tynn, oransje pensel med syntetisk bust – ligner på eyelinerpensler.

Hvordan fungerer iGlow vippeserum?

Behandlingen er ment å vare i 3 til 5 måneder. Dette er en stor forskjell, noe som kan så tvil om effektiviteten til formelen. Oppgaven til iGlow er å styrke vippene og stimulere veksten deres. Produsenten lover at du ser resultater etter 3 uker, men i noen tilfeller – etter 8 uker. En annen forskjell viser at iGlow ikke fungerer likt for alle. Serumet er ment å stimulere raskere vippevekst, og å gjøre vippene mørkere og fullere. Det er et effektivt vippeserum, men virkningen avhenger av vår individuelle mottakelighet for de aktive ingrediensene.

Påføringsmetode

iGlow vippeserum er ganske enkelt å bruke. Vi må følge noen få steg. Ta penselen ut av flasken og fjern det overflødige serumet. Tegn en tynn linje langs øvre vippekant. Instruksjonsheftet sier ikke noe om sminkefjerning, men det er best å gjøre det. Påfører du serumet på skitten hud vil det ikke fungere. Du må vente til serumet er helt absorbert.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *