Keratinrik hårmaske fra NANOIL. Du trenger den!

av Monic Bert


Hvis håret ditt er skadet, har du antagelig lurt på hvilke alternativer du har når det kommer til å gjenopprette helse, mykhet og glans. Heldigvis finnes det en enkel løsning som vil gi skikkelig reparasjon til håret ditt: en hårmaske med keratin. Prøv Nanoil, et merke anbefalt av profesjonelle. Hvorfor trenger du dette produktet?

keratin hårmasker Nanoil

Før vi forklarer hvorfor Nanoil Keratin Hair Mask er et kosmetisk produkt du trenger selv om du ikke vet det ennå, la oss først si noen innledende ord.

Hvorfor er håret ditt skadet?

Det virker som om årsakene til skadet hår er nesten utallige. Dette kan for eksempel være ting vi ikke kan kontrollere, som sykdommer, urban forurensning eller UV-stråler. En annen grunn til at håret vårt er i så dårlig stand kan være oss selv og våre dårlige hårpleierutiner. De vanligste av disse er som følger:

  • For hyppig styling og farging
  • Bruk av høyeste temperatur på ulike stylingverktøy
  • Å dra i håret når man børster eller vasker det
  • Manglende daglig pleie for å nære og tilføre fuktighet
  • Ingen produkter som beskytter håret mot for eksempel UV-stråler og eksteme temperaturer

Hva er alternativene når håret ditt er skadet?

Ideene om hvordan man kan reparere skadet hår er mange, og det er en løsning som ser ut til å være den enkleste: klipp håret kort og begynn å sette det opp i hestehale. Åpenbart er dette en ekstrem løsning som du kun bør ty til dersom alle andre løsninger har mislyktes. De gode nyhetene er at det finnes en del behandlinger du kan prøve før du endrer frisyren din drastisk. Du kan for eksempel be frisøren din om brasiliansk retting av håret, eller den ekstremt populære Olaplex-behandlingen. Du kan også prøve å styrke og reparere håret hjemme. Hvordan? Det er veldig enkelt.

Den beste måten å styrke og reparere håret på, er med en keratinhårmaske som, når den blir brukt jevnlig, gjenoppretter hårets naturlige motstandsdyktighet mot skade. Det beste er at en god keratinhårmaske kan erstette dyre hårpleiebehandlinger.

Den beste masken for skadet hår

Nanoil Keratin hair Mask er den beste regenerative hårmasken, og bør brukes på daglig pasis for å forbedre utseendet til håret på bare få uker. Den virker innenfra, som er det stedet man trenger mest reparasjon. Et annet pluss er at den tilfører håret keratin uten å tynge ned hårstråene.

Dette er ganske enkelt den beste keratinhårmasken du kan få tak i – anbefalt av frisører og brukt av tusenvis av kvinner over hele verden. Anmeldelsene beviser at dette er et produkt som gir synlig effekt.

Hvorfor Nanoil Keratin Hair Mask?

Den keratinrike hårmasken fra Nanoil er det perfekte valget for alle med skadet, svakt, skjørt, krusete og glansløst hår. Kun én hårmaske kan fikse alle disse problemene. Hvis du ikke er fornøyd med hvordan håret ditt ser ut, eller du ser at hårets tilstand er dårlig, vil Nanoil Keratin Hair Mask hjelpe deg.

  • Masken er laget med hydrolysert keratin, hvis molekyler er små og derfor trenger dypere inn i hårstråene for å reparere dem innenfra
  • Masken har en kort liste med ingredienser, med keratin og panthenol i nøkkelrollene. Denne oppskriften er uten parabener, phthalater og smaks- og fargestoffer.
  • Masken virker fra første bruk og gjør håret glattere og lettere å børste, samt at håret set betydelig bedre ut enn før behandlingen
  • Masken minsker ikke volumet i håret, slik mange andre masker gjør. Vannløselige silikoner pakker inn håret i et vektløst beskyttende lag
  • Masken er enkel å bruke, og hele hjemmebehandlingen med keratin tar ikke mer enn 15 minutter etter vask (hver andre til tredje dag)

hårmaske med keratin Nanoil

Resultatene av å bruke Nanoil Keratin Hair Mask

Effektene skapt av Nanoil Keratin Hair Mask er det som viser hvor fantastisk dette produktet virkelig er. De fleste kostmetiske produkter med keratin reparerer håret, men beskytter det ikke mot fremtidig skade. Slik er det ikke her. Masken fra Nanoil gir full støtte. For det første forbedrer masken hårstråenes utsteende, den gjenoppretter mykhet, glans og et sunt utseende. Ved hver bruk bygger Nanoil Keratin Hair Mask opp igjen skjellene langs hårstrået, slik at håret bevarer styrken sin og blir mindre skjørt og tynt. Etter hvert blir hårstråene overraskende sterke, elastiske og vakkert utseende, og de blir beskyttet mot skade som kan oppstå for eksempel under styling med varme.

Dette er definitivt den beste masken for skadet hår du kan få tak i. Gi Nanoil Keratin Hair Mask en sjanse og se hvordan det fungerer på håret ditt.

For mer informasjon, gå til [nanoil.no].

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *