Nanolash vippe- og øyenbrynserum

av Monic Bert


nanolash_no

  • Resultat - 94
94

3 ml
——————
599 NOK
——————
http://nanolash.no

Nanolash vippe- og brynserum er det som anbefales sterkest av forbrukerne. Prisen er den mest gunstige i forhold til virkningen (på betingelse av at du bruker det jevnlig). Det gjør vippene lengre og sterkere fra rot til tupp. Du kan se tykkere, fullere og mørkere vipper etter noen ukers behandling. Det lettanvendelige og svært hendige Nanolash-serumet er favoritten til kvinner over hele verden. Utenom virkningen er det elegante designet også fristende. Selv om virkningen er viktigst for oss, liker vi å ha et produkt som ser unikt og luksuriøst ut.

Nanolash vippe- og øyenbrynserum 

Nanolash-formelen er svært lett og klar. Nanolash vippe- og øyenbrynsserum er fargeløst og flytende, noe som gjør påføringen mye enklere. Det har ingen intens aroma. Du kan bruke det hver dag. En tynn applikator ser ut som en eyelinerkost, noe som gjør den så lett å bruke.

Bortsett fra det visuelle aspektet, er innsiden av den svarte og sølvfargede flasken herlig. Den inneholder den beste sammensetningen av næringsgivende ingredienser som stimulerer vippeveksten. Nanolash vippeserum kommer i en svært hendig flaske som tar opp liten plass og – mest av alt – ser imponerende ut.

Hvordan fungerer Nanolash?

Nanolash vippe- og øyenbrynserum er det eneste produktet som gir kompleks effekt – virker både på innsiden og utsiden av hårsekkene. Mest av alt trenger det raskt inn i hårets follikler fordi det påføres på vipperøttene. Vi gir dyp næring i tillegg til å dekke vippene med et beskyttende lag som skjermer mot skade.

Hva kan du forvente? Vippene dine blir merkbart sterkere, bedre ernært og sunnere etter noen få påføringer. Vippene vil være mye lengre og tykkere etter to ukers jevnlig behandling med Nanolash vippeserum. Babyvipper (nye vipper) dukker opp. Maksimal lengde, tykkelse og imponerende vakre vipper kommer etter mer eller mindre to måneders behandling.

Men Nanolash vippeserum er nok for en mye lengre behandling. Det er et svært effektivt produkt. Etter å ha oppnådd maksimale resultater gir det fortsatt vippene essensielle næringsstoffer. Som et resultat kan du nyte resultatene i lange måneder, og hver vippe vokser seg vakker og sunn.

Påføringsmetode

Det finnes ikke noe annet vippeserum som er så enkelt å bruke. Det å påføre serumet ligner på hvordan man tar på eyeliner, men krever ikke så mye konsentrasjon. Nanolash vippe- og øyenbrynsserum må lande på røttene til vippene dine en gang for dagen, etter å ha fjernet sminken om kvelden. Du påfører serumet på ren hud med en tynn kost. Det tar opptil to minutter.

Videre, hvis du vil bruke Nanolash vippe- og øyenbrynsserum, trenger du ikke å gi opp øyensminke (selv semi-permanent), vippeextensions eller falske vipper. Det er viktig å ta serumet på ren hud. Det trenger inn med en gang. Så kan du ta på sminke. Det løser ikke opp limet som brukes for å feste falske øyenvipper. Du kan også bruke det for å gjøre øyenbrynene tykkere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *