Neulash vippeserum

av Monic Bert


neulash_no

  • Resultat - 75
75

3 ml
——————
799 NOK
——————
http://skinresearchlabs.com

Det forlengende og fortykkende Neulash-serumet er et av alternativene for kvinner som leter etter en effektiv vippevekstforbedrer. Det er effektivt, men gir ingen ekstraordinære egenskaper. Det anbefales for korte, tynne og glisne vipper. Det sølvfargede Neulash-serumet kommer i to størrelser. Prisen er definitivt for høy for et produkt med slik virkning.

Neulash vippeserum

Sølvflasken er iøynefallende. En metallisk flaske med svart skrift ser fancy og original ut. Den kommer i en svart og blå eske som ser ut som en slags medisininnpakning. Men Neulashserumet skal være effektivt, ikke vakkert. Det klare og delikate serumet kommer i flasker på to størrelser (3,2 ml og 6 ml) som du kan velge blant alt etter behovet ditt.

Hvordan fungerer Neulash vippeserum?

Velkjente Neulash vippeserum er ett av de mest kostbare vippevekstproduktene. Den minste versjonen varer i to måneder, mens den største – fire måneder. Det er ikke imponerende sammenlignet med andre serum. De første resultatene skal komme etter flere uker, men Neulash klarer ikke å gi resultatene vi forventer til en slik pris. Det gjør vippene lengre og tykkere. De virker fullere.

Påføringsmetode

Neulashflasken er utstyrt med en grov, tynn pensel som gjør påføringen lettere forutsatt at vi vet hvordan vi bruker den. Neulash vippeserum bør fordeles på øyelokkene så nær hårene som mulig. Påføringen må gjentas hver dag, alltid etter grundig sminkefjerning – det er essensielt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *