Quickmax vippeserum

av Monic Bert


quickmax_no

  • Resultat - 72
72

5 ml
——————
799 NOK
——————
http://luxstyle.no

Quickmax er et annet populært produkt som forbedrer vippene. Du kan lett gjenkjenne det på grunn av en stor pakke av intenst gyllen farge. Prisen ligner på prisen til et effektivt vippeprodukt, men gir dårligere resultater enn serum som rangeres høyere i omtalen. Husk på dette når du føler for å anskaffe Quickmax.

Quickmax vippeserum

De fleste produsenter ønsker at produktet deres skal stikke seg ut blant konkurrentene. Det er grunnen til at serumflasken til Quickmax er helt gyllen i farge. Plasttuben er iøynefallende. Den er større enn vanlige flasker. Den inneholder også en stor mengde fargeløst og ganske vannete produkt. Det har ingen tydelig aroma som kan forstyrre påføringen. Serumet kommer med en vanlig tynn pensel.

Hvordan fungerer Quickmax?

En stor størrelse betyr ikke nødvendigvis bedre virkning. Quickmax er et godt valg når du vil gi vippene næring og forbedre dem, noe som resulterer i forbedret utseende. Produsenten forsikrer at de første resultatene dukker opp etter syv dager. I praksis må du vente i minst flere uker for å merke noen virkning. Quickmax klarer ikke å skynde på vippeveksten til det maksimale. Det gjør sikkert vippene dine lengre og mørkere. Som en konsekvens vil øynene dine se vakrere ut. Men du vil måtte fortsette å bruke maskara selv etter behandlingen.

Påføringsmetode

Quickmax virker om natten. Riktig påføring krever at serumet spres på øyelokkene. Det er viktig at du renser vippene, øyelokkene og ansiktet før påføring. Selv små urenheter og sminkerester svekker virkningen til Quickmax. Påfør produktet langs vippekanten. Det anbefales å bruke serumet om kvelden, helst før du legger deg. Det er ikke noe nytt når det gjelder dette.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *