Sannheten om øyenvippe forlengelse avslørt

av Monic Bert


Visste du at i løpet av vippeforlengelse økten, gjelder vippe tekniker mellom 110-130 individuelle vipper per øye? Ikke mange vet at når de bestemmer seg for lash extensions, kan du ikke bruke dem på løpende i mer enn et år. Etter denne perioden, må du gi deg tid til å komme seg. Hold leser å finne ut annen nyttig informasjon om lash extensions.

Vippeforlengelsen er tidkrevende

Den første økten kan ta enda tre timer når komplett sett med vippene er brukt. Det er viktig å planlegge din tid tilsvarende som du vet aldri hvor mye tid du skal bruke i salongen. Sørg for at du går på toalettet før behandlingen. Når økten starter, vil du måtte bruke over to timer på stolen med øynene lukket. Hver refill avtale bør ikke ta lenger enn 45 min.zempillahosszabbítás

Finn en god vippetekniker

Vi innser ikke hvor viktig det er. I YouTube-tiden, har vi nok av «spesialister» som lærer sine yrker fra elektronisk opplæring. Før du gjør ditt første avtale, gjøre en skikkelig forskning om salongen eller kosmetolog du ønsker å besøke. Den beste kilden til informasjon er din venn. Spør hvem som helst som har vippe forlengelser om sine erfaringer med den aktuelle skjønnhetspleie. Eye er er veldig følsom og du ikke ønsker å eksperimentere med vippe forlengelser. Det er mange ting som kan gå galt: du kan være allergisk mot limet eller teknikeren kan klumpe seg vippene og effekten vil være langt fra ønskelig. Ikke vær redd for å spørre om sertifikater og bevis på trening. Gå på nettet og finne lisensiert vippe tekniker slik at du er sikker på at vippene er i gode hender.

Du må la vippene tørke i minst 48 timer etter påføring

Den viktigste regelen er at du ikke kan få forlengelsene våte i minst 48 timer. Det betyr at ingen vaske håret, ingen basseng økt, ingen Bikram yoga neste dag. Ingen gråt, ingen bassenger, ingen overdreven svetting. Det beste du kan gjøre for å vippene er å jogge ta en lang, varm før den første avtale. Gå på kino for tårene squeezer er ikke lurt. Unngå fuktige steder; forlate bad rett etter dusjen, slik at du ikke utsetter utvidelser av fuktighet. Denne langvarige behandling kan bli ødelagt i løpet av første 2 dager. Dette er tiden da vippe limet kan enkelt løses ved noen form for olje av fuktighet og bindingen mellom utvidelsen og din egen vippe kan brytes.

Din hudpleie rutine må endres

Det er svært viktig å holde nye, fantastiske vippene klar av olje; Derfor må du slutte å bruke din vanlige makeup remover som mest sannsynlig er oljebasert. Unn deg selv med micellar vann eller annen olje-fri makeup rengjøringsmiddel. Mange vippe teknikere anbefaler å vaske ansiktet og øyepartiet minst to ganger om dagen. Husk å massere vippene veldig forsiktig for å sørge for at du blir kvitt noen sebum som kunne ha samlet seg der. Som du allerede vet, kan fuktighet også løsner båndene mellom vippene og utvidelser. Bruk hårføner med kule innstillingen tørke vippene. Denne måten du kan gjøre dem, tørker svært raskt uten å forårsake noe press til deres struktur. I tillegg er hårtørrer et flott verktøy som kan hjelpe deg å sette dine vipper i oppover posisjon. Prøv å unngå å bruke lange timer i svømmebassenget eller på sauna. Rask dusj selv er helt greit.

MBR

Må jeg rane en bank for å ha råd til vippe forlengelsene?

Vippe forlengelsene er ikke den billigste skjønnhetsbehandling som tilbys. Avhengig av type og antall vipper prisen varierer €80-100 for besøket. Hver vippe kosmetolog har i sin tilbudsstandard 1: 1 metoden, og 3D vipper. Nylig, kan vi observere at flere og flere salonger spesialister på 6D og selv 9D vippene. Prisen vil stige i henhold til antall vipper per øye. I tillegg er det materielle vippene laget av spille en avgjørende rolle i prisen. Veldig lett, naturlig mink eller silke vippene koste mye mer enn syntetiske seg. Hver refill bør ikke koste mer enn €50. Hvis vippene blir vedlikeholdt på riktig måte, er det anbefalt å fylle alle hullene hver 3-4 uker.

Hvordan du bruker din makeup vil kreve noen endringer

Enhver form for oljebasert makeup produkt er forbudt for den tiden du har på deg vippe forlengelsene. Finn foundationen og øye basen lav i olje. Hvis det ikke er produktet som passer deg, bare ikke sette noen sminke rundt øynene. Vippene er svært lang og tykk, og du trenger ikke noe annet (bortsett fra kanskje leppestift?) for å se fantastisk ut. Ikke bruk øyekrem, eller hvis du ikke kan leve uten det, bare DAB en liten bit under øynene. Det er også noen flere begrensninger når det kommer til sminke. Slutt å bruke vippetang og mascara. Vippetang skader obligasjons mellom vippene resulterer i vippene faller ut tidlig. I tillegg, ikke bruke vannfast mascara som å fjerne den uten skadelige forlengelsene er umulig.

Må du avbryte ditt besøk til svømmebassenget?

Øyenvippe forlengelsen kan begrense enkelte områder av livet ditt; de fysiske aktiviteter kan være en av dem. Som svette og fuktighet, overflødig skade bindingen mellom utvidelser og dine naturlige vipper, kan du vurdere å kutte ut 90 min hot yoga økter. Dampbadstue, eller svømming er også ikke anbefale for den tiden du bruker vippe forlengelsene. Hvis du har for mye energi som må frigis, prøv fitness eller pillates.

Hvordan vil de naturlige vippene se ut når forlengelsene er borte?

Å miste dine egne vipper er uunngåelig. For måneder, vippene må bære vekten av 1, 2, eller 3 vippene. Det skjer ofte at naturlige vippene blir veldig uke og de faller ut uten å fullføre sitt eget liv fase. På grunn av dårlig vedlikehold, kan vippene lett bli hengende fast på bomull håndklær og mascara tryllestav. Det skjer ofte at etter å ha tatt av lash forlengelsene, sitter vi igjen med halvparten av vippene vi hadde før den første behandlingen. For å unngå denne situasjonen, vippe skjønnhetseksperter anbefaler å bruke oljefri vippe vekst serum for hele tiden du er iført vippe forlengelsene. Kontroller at forsterkeren tørker raskt og at den ikke etterlater klebrig film på lokket. Både Revitalash og Nanolash har vist seg å effektivt næring og styrke vippe follikler.

riasy

Vippe forlengelsene vil få konsekvenser

Når du bestemmer deg for å slutte å ha de påfylling økter, må du være forberedt på at vippene kommer til å falle ut ikke på samme tid. Pisken livssyklus varer i opptil 150 dager; derfor, i ytterligere 2 til 3 måneder vippene kommer til å bli erstattet av nye, vippene baby. Noen få vippene som står ut fra resten kanskje ikke ser veldig smigrende. Prøv å bli kvitt de resterende forlengelsene ved å gjøre ansiktet badstue. Rense ansiktet og øynene med babyolje kan også gi gode resultater.

Vippe extensions er god behandling og som alt, det er fordeler og ulemper med denne typen skjønnhet trend. Uten tvil, vippe forlengelsene er ikke lite vedlikehold, og du må legge mye arbeid slik at de kan se sitt beste, og vare så lenge som mulig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *