TOPP 5 Ansiktsserum med Retinol fra Brukeranmeldelser

av Monic Bert


Retinol er ikke kun brukt av eldre kvinner med aldrende hud. Denne kosmetiske ingrediensen er som en investering i evigvarende, feilfri hud. Om du også vil holde huden din i tipp topp stand, bør du skjemme den bort med de beste vitamin A-baserte ansiktsserumene!

Det beste retinolserumet

Utvalget av retinolprodukter er uten tvil overveldende. De inneholder ulike komponenter og effekter, og til og med typene retinol som brukes er forskjellige. Produktene inneholder rent retinol, derivater av det som for eksempel det svært effektive, mesterlige Retinylpalmitatet i tillegg til syntetiske stoffer som: Retinylacetat og Retinaldehyd. Når du velger ut et retinolbasert ansiktsserum, bør du sørge for at det inneholder den beste versjonen, altså Retinylpalmitat. Om du sørger for dette er du allerede halvveis. Vi håper at anmeldelsene våre av de beste retinolbaserte ansiktsserumene vil hjelpe deg på veien.

TOPP 5 Retinolserum basert på Anmeldelser

1. Nanoil Retinol Face Serum, 50 ml

Best for: alle i 20, 30, 40 og 50-årene

det beste ansiktsserumet Nanoil

Nanoil Retinol Serum, effekt

★ Det glatter ut selv dype rynker.
★ Det strammer opp huden og gir et naturlig ansiktsløft.
★ Det gir myk, uthvilt hud.
★ Det fjerner akne og hyperpigmentering.
★ Det er basert på det beste retinolet.
★ Det inneholder Punarnava ekstrakt: et kraftig antialdrende stoff.
★ Det selges i en miljøvennlig glassflaske.

Nanoil sitt Retinol Face Serum i kommentarer og anmeldelser

Nanoil Retinol Serum får høyest rangering fra tusenvis av fornøyde kunder som liker å legge ut anmeldelser om de spektakulære resultatene de har oppnådd. Ved å velge dette, får du det beste retinolet som er både effektivt og stabilt, pluss at det ikke oksiderer, som betyr at du får det aller beste av kraften bak retinolet som vil forbedre og forynge huden din. Vitamin A-et i dette serumet er kombinert med Punarnavarotekstrakt, som er en sterk antioksidant og en foryngende eliksir.

Serumet er lettvektig, absorberer bra og fungerer dypt inne i huden for å aktivere cellefornying og gjøre huden skaderesistent. Hva er effekten? Rynke- og kvisefri, gjenopplivet og myk hud.

2. SESDERMA Reti Age Serum, 30 ml

Best for: alle i 20, 30, 40 og 50-årene

Sesderma Retinol Serum, effekt

★ Det motvirker aldringsprosessen i huden.
★ Det forhindrer at mørke flekker oppstår.
★ Det gir hudens elastisitet og fylde en boost.
★ Det motvirker tørr hud.

Sesderma sitt Retinol Serum i kommentarer og anmeldelser

Stabile typer retinol, ginkgo ekstrakt, proteiner, mimetiske peptider, hyaluronsyre – ganske mange ingredienser som har positiv effekt på huden.

Sammenliknet med andre serum, inneholder ikke dette mye retinol, pluss at prisen virker for høy for et serum som inneholder både alkoholer og PEGer. Uansett gir Sesderma serumet ganske gode resultater, spesielt for aldrende hud og dype rynker.

3. LIQ CR Night 0,3% Retinol Silk, 30 ml

Best for: alle i 20, 30, 40 og 50-årene

LIQ CR Retinol Serum, effekt

★ Forsinker hudens aldringsprosess.
★ Reduserer pigmentflekker.
★ Det strammer opp huden og øker elastisiteten.

LIQ CR Night 0,3% Retinol Silk i kommentarer og anmeldelser

Dette nattserumet inneholder en liten mengde retinol og følger med en flaske på 30 ml. Dette er kanskje et bra valg om du aldri har brukt retinol før og du vil at huden skal bli vant til å takle den nye ingrediensen, og om du vil kvitte deg med fine linjer. LIQ CR serumet hjelper med å fjerne kviser og pigmentflekker.

Dette inkluderer rent retinol som gjenopplier epidermisen og som fremmer kollagensyntensen. Serumet er tilsatt laktobionisk syre og vitamin E. Det får gode anmeldelser, men er også kvisedannende for enkelte brukere.

4. The Ordinary Granactive Retinoid 2%, 30 ml

Best for: alle i 20, 30, 40 og 50-årene

The Ordinary Retinol Serum, effekt

★ Det forbedrer fylden på huden.
★ Det inneholder planteekstrakter.
★ Det har antibakteriell effekt.
★ Det forfrisker ansiktet og gjenoppliver epidermisen.
★ Det forsinker de første tegnene på aldring.

the Ordinary Granactive Retinoid 2% i kommentarer og anmeldelser

The Ordinary Granactive Retinoid 2% inneholder to typer retinoider. Det er synd at begge typene er syntetiske. Dette produktet har høy popularitet på grunn av den rimelige prisen, men effekten er ikke lamslående når man sammenlikner det med andre retinoider.

Dette serumet er et populært valg fordi det er mildt, som gjør det til et godt valg for daglig hudpleie. Bortsett fra de syntetiske retinoidene, inneholder det også pepperbladekstrakt og rosmarinekstrakt. Regelmessig bruk av dette serumet jevner ut hudtonen og har antiinflammatorisk og antibakteriell effekt.

5. Revolution Skincare 0.5% Retinol Super Serum with Rosehip Seed Oil 

Best for: alle i 20, 30, 40 og 50-årene

Revolution Skincare Retinol Serum, effekt

★ Det gjør huden frisk og ungdommelig.
★ Det hjelper å glatte ut fine linjer.
★ Det tilfører effektiv fuktighet og næring.
★ Det er et vegansk og parfymefritt serum.

The Revolution Skincare Retinol Serum i kommentarer og anmeldelser

Dette serumet har pleiende effekt og en lav konsentrasjon av retinol. Den gjennomsiktige glassflasken får oss til å tvile på om serumet er så effektivt som det sier (vitamin A oksideres om det ikke lagres på et mørkt sted, som gjør at effektiviteten forsvinner). Revolution sitt Skincare Serum er beriket med villroseolje, som faktisk har opplysende, antiseptisk og revitaliserende effekt. Enkelte anmeldere sier at det er litt kvisedannende og at det ikke varer så lenge. Produktet er ment å brukes om kvelden.