Under øye krem fra Clinique – Superdefense SPF 20 Age Defense

av Monic Bert


Det er allment kjent at huden rundt øynene er meget delikat og krever spesiell omsorg. Med denne intensjonen bør vi ta vare på øyne hudområdet for å få det til å se ung og strålende ut hele tiden. Hvordan oppnår vi dette? Clinique Superdefense SPF 20 Age Defense vil sikkert hjelpe oss med å oppfylle denne oppgaven.

Clinique - Superdefense SPF 20 (1)

Visste du at laget av øyelokkene bare er 0,5 mm? Tilsvar delikat er huden rundt øynene. Med hensyn til dette, ikke rart at øynene huden området er fortsatt ekstremt ansvarlig for rynker, hevelser og poser formasjon. Rett etter å ha slått 25, er det tilrådelig å inkludere spesielle oksygene eller fuktighetskremer i daglig huden rundt øynene området. Nå, la oss lurer på, hva har den negative innflytelse over ansiktshud tilstanden i de ansikt deler spesielt. Generelt sett er det faktorer ansvarlig for øye hudområde forverring er lange soling, stress, lange timer tilbrakt foran datamaskinen eller ved kunstig lyn, feil kosthold, alkoholforbruk, sigaretter røyking, dårlig valgt kosmetikk eller tendensen til seg for tung sminke. Faktisk er delikat til øye huden området slik forlenge at alle tegn på tretthet eller overarbeid er umiddelbart lett merkbar. Å ha dette i tankene, er følgende spørsmål reist. Hvordan ta vare på denne milde øynene huden området? Den enkleste måten er å bruke fuktighetskremer sammen med resultatene av subtil massasje.

Den under øyekrem fra Clinique, Superdefense SPF 20 Age Defense kombinerer flere egenskaper. Først av alt, dette produktet fungerer som en fuktighetskrem reduserer hevelser og blåmerker rundt øynene, glatter ut fine linjer og fremhever den viktige området. Dernest Superdefense omfatter også SPF 20 solkrem, så vel som antioksidanter som har som mål er å inhibere prosessen med aldring av huden. I tillegg har den kosmetiske fått funksjoner i en make-up væske ved å gi mellom feil dekning av blåmerker og misfarging av øyet huden området. Clinique Superdefense SPF 20 Age Defense går i ett med ansiktshudn eller med en make-up foundationfarge. Dessuten kan den brukes som et øye-skygge basen i tillegg.

Et annet viktig punkt, Superdefense SPF 20 Age Defense fra Clinique er oftalmologisk testet, derfor er det egnet for folk som bruker kontaktlinser eller lider av sensitiv hud problem. Ved hjelp av en mild klappe bevegelse kremen skal brukes på øvre øyelokk, under øynene og øyenbrynsbein hver dag. Sist men ikke minst er Superdefense SPF 20 Age Defense stengt i en grønn tube med 15 ml kapasitet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *