D.I.Y. øyenskygge og leppestift palett

av Monic Bert


Alle favorittøyenskygger og leppestifter som er lagret på ett sted? Ja, denne drømmen kan være sant! Nok til å vie litt tid til å forberede din egen kosmetisk palett. En slik innretning er spesielt nyttig når farge kosmetikk oppta for mye plass på badet eller på stellebordet. Samle kosmetikk på ett sted, vil du være i stand til å velge bare de, som du virkelig trenger og virkelig bruker. Din egen palett kan bestå av øyenskygge og leppestift på enten din favoritt nyanser eller de trendy seg.

pllet

Hvordan lager du din egen palett? Selvfølgelig kan slike tilbehør kjøpes på apoteket eller Internett kosmetiske salg. Du kan bruke CD-bokser også, eller andre lignende beholdere som kan fylles med rom i ulike størrelser. Imidlertid kan det eneste problemet være forbundet med å feste seksjonene til beholderen. I de fleste tilfeller er øyenskygge selges i metall kammere. Slike elementer kan være festet med en magnet. En dobbeltsidig tape eller en god lim vil fungere like godt. Og hvordan å sette en leppestift i paletten? Naturligvis, plukke de fargene du ønsker å ha i paletten, smuldre pinnen og varme den opp, legger bitene av leppestift på en skje plassert over et stearinlys eller en komfyr er brenner. Selvsagt smelte bare en skygge på en gang. Neste, hell blandingen i paletten. Leppestiften vil bli fast etter en viss tid.

Hvordan lager du din egen palett fra begynnelsen? Du kan starte med å besøke en saker butikk hvor du kan kjøpe tre tilfeller eller trange bokser med dekorative festene. Se også for dekorative papir, for eksempel den som brukes for scrapbooking, lim, noen pyntegjenstander som klistremerker, mykt materiale som svamp, saks, en linjal og en blyant. Når du klarer å samle alt nødvendig utstyr, kan du begynne å produsere det gjelder din palett. Ta dekorative papir og merke på den bredden og lengden av boksen. Deretter lim den til de ytre delene av boksen, brette papiret på innsiden. Lokket av boksen kan dekkes med klistremerker. Nå, ta en svamp og beskjære det for å justere svamp til boksen interiør. Neste, ta ut den justerte svamp og kuttet ut sirkler eller firkanter gjør stedet for øyenskygge og leppestift er avdelinger. Plasser svamp inne i boksen og fylle det med kosmetikk av deg, liming disse til boksen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *