Dabalash vippeserum

av Monic Bert


dabalash_no

  • Resultat - 61
61

5 ml
——————
999 NOK
——————
http://dabalash.org

Dabalash vippeserum er et uvanlig forslag for kvinner som tar vare på utseendet sitt. En rosa eske er en egenskap som gjør at produktet stikker seg ut blant andre serum. Produsenten ønsker trolig at det skulle være virkningen som gjorde produktet unikt. Dabalash vippeserum er effektivt, men prisen (til tross for den større størrelsen) er ikke tilstrekkelig i forhold til de lovede egenskapene. Det forlenger og fortykker vippene, men virkningen varer ikke lenge.

Dabalash vippeserum

Du kjenner igjen serumet takket være blandingen av to farger – sølv og saftig rosa. Den grå plastflasken oppbevares i en intenst rosa eske. Jenter som liker et søtt design innen kosmetikk kommer trolig til å falle for Dabalash vippeserum. Formelen er den samme som for andre produkter – fargeløs, flytende og virker lokalt. Dessverre er prisen høy. Det er grunnen til at vi bør lete etter alternativer.

Hvordan fungerer Dabalash vippeserum?

Det er et produkt som ikke klarer å gi kompleks vippepleie eller multidimensjonal virkning. Dette forbeholdes mer avanserte produkter. Dabalash vippeserum er i stand til å forlenge vippene og få dem til å se sunnere ut. Vi må vente på resultater i over en måned. Den større størrelsen betyr også at man trenger mye tid for å oppnå og vedlikeholde utrolige resultater. Du bør fortsette å bruke produktet selv etter at du oppnår resultatene. Ellers vil nye vipper vokse seg korte og tynne.

Påføringsmetode

Bruk av dette produktet involverer noen standardsteg. Du må rense og tørke vippene og øyelokkene grundig. Dabalash vippeserum bør påføres langs vippekanten hver kveld. Du bør ikke glemme daglig påføring. Det kan være slitsomt siden penselen er svært stiv og tar opp for mye av serumet. Du må også huske at Dabalash vippeserum bare virker hvis du bruker det jevnlig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *