Fargerik øyenskyggetrio fra Shiseido – Luminizing Satin Eye Color Trio

av Monic Bert


Shiseido har en bemerkelsesverdig kombinasjon av farger og energigivende øye make-up for denne sommeren. For alle fargerike make-up elskere Shiseido anbefale trippel øyenskygger – Luminizing Satin Eye Color Trio. Den kosmetiske er stengt i en liten, kompakt boks. Inne kan vi finne et speil og to applikatorer. En er i en form av en liten make-up børste og den andre avsluttes med to make-up svamper. En slik løsning er tiltalende, spesielt for de kvinnene som elsker å berøre opp sin make-up i løpet av en dag. I tillegg kan vi dra nytte av speilet for å style håret vårt mens å være utenfor.Shiseido - Luminizing Satin Eye Color Trio (3)

Produsenten lanserte Luminizing Satin Eye Color Trio i så mange farger at vi fritt kan velge og vrake mellom ulike meninger. Sikkert, vi kommer til å bruke for mye tid på at siden Shiseido forberedt atten forskjellige nyanser kombinasjoner. Likevel er den største del okkupert av nyanser av blått, rosa, grønn, lilla, brun og grå farger. I Tropicalia paletten kan vi selv finne gul farge. På grunn av disse øyenskygger, er vi i stand til å utføre komplett og profesjonell øye make-up.

Øyenskygger Luminizing Satin Eye Color Trio fra Shiseido har jevn konsistens og levende farger. Denne intensive nyanser ble oppnådd av sterke pigmentering prosesser. Det må innrømmes, Shiseido øyenskygger holder lenge på øyelokkene, ikke kumulere i små ansikt groper, kjører ikke, og ikke forårsaker irritasjoner siden Luminizing Satin Eye Color Trio er dermatologisk og oftalmologisk testet. Selvfølgelig, for å opprettholde den friske effekt, er det tilrådelig å bruke en make-up base eller et transparent pudder først.

I produksjonen av Shiseido kosmetisk produsenter bruker spesielle ingredienser som gir øyet skygger dype og sterke farger. Hva mer er, er disse ingrediensene ‘mål også å ta vare på øyelokket huden. Super Hydro-Wrap Vitalizing DE fukter og gir næring øyelokkene mens Micromatic Color Pigment er ansvarlig for varig og intensiv farge. Enkel påføring og glatt tekstur er levert av Satin Smooth Pearl substans.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *