Fordeler og ulemper ved vippe forlengelser

av Monic Bert


makeupeyelashFordeler

Vippe forlengelser kan se veldig naturlige ut

I motsetning til de falske vippene, lash forlengelser vanligvis ser veldig naturlig. I de fleste tilfeller er det vanskelig å si om personen har på seg lash forlengelser. Det finnes mange typer lash forlengelser imidlertid som kan gi oss mer dramatisk og tydelig se (3D, 6D opp til 9D). I tillegg lash forlengelser gi deg friskt utseende 24/7 uten at du gjør noe. Når iført lash forlengelser du aldri har behov for å bruke mascara. Vippe forlengelser er stor hvis du skal på ferie. Du trenger ikke å bekymre deg for flekker mascara og du ser flott ut selv om du tilbringer mesteparten av tiden i svømmebassenget.

Vippe forlengelser er delvis permanente og varer lenge

Vippe forlengelser skal vare så lenge som den naturlige vippe som de er limt på betingelse av at de ble riktig påført og tatt vare på. Vippene faller ut etter 50-130 dager; derfor er det trygt å vente lenger enn 4 uker for refill. De fleste kvinner bruker 10 minutter påfører mascara eller prøver å fikse de falske vippene. På slutten av dagen, bruker vi en annen 10 min for å få alt fjernet. Du kan slutte å tenke på vippene for hele 3 uker og bare nyte tiden.

Enormt tidsbesparende

Vippe forlengelser kan spare deg for en fjerdedel hver dag. Hvis du er en travel mamma eller en business du er nødt til å gjøre er å finne mer spennende aktiviteter i stedet for å belegge vippene med 3 lag med mascara. Noen hevder at denne dyrebare tiden er tatt tilbake i løpet påfylling økter. Kvinner som bærer vippe forlengelser si at dette er veldig avslappende, jenteaktig tid i et hyggelig miljø. Behandle det mer som en fritid enn en plikt!

fake-eyelash2

Ulemper

Påføringen av vippe forlengelser er meget lang

Det er sant at den første avtale kan vare 2 timer eller mer. Du må innse at vippe tekniker kommer til å lime mer enn 60 piskeslag per øye. Det krever presisjon, tålmodighet og tid. Hver påfylling vil bli kortere, og det bør ikke ta lenger enn 45 min. Hva er verdt å nevne, vil vippe forlengelser spare tid under din daglige makeup rutine.

Vippe forlengelser er dyre

Det er sant. Vippe forlengelser er ikke den billigste måten å forbedre vippene. Mange andre rimeligere alternativer kan gjøre vippene ser fantastisk. God vippe vekstserum kan overstige lengden og tykkelsen på vippene opp til 60%. Vippe forlengelser vil koste 80-170 € for den første økten og €45 for påfyllingavtale. Prisklasse er bredt og som kostnaden avhenger av hvilken type av vipper og deres beløp.

De varer bare en måned!

Hver vippe skur i sin egen syklus som resulterer i vippene faller ut enkeltvis. Vippe forlengelser trenger ta opp etter 3-4 uker bare for å opprettholde sin fantastiske, full utseende. Denne type skjønnhetsbehandling anbefales for spesielle anledninger som skoleball eller bryllup. Å bære vippe forlengelser på løpende kan være kostbart og svært skadelig for de naturlige vippene.

Vippe forlengelser ofte ser ut som billige falske øyevipper

Hvis vippe forlengelser ikke sitter som de skal, kan de ikke se naturlig. Det finnes mange typer vippe forlengelser (forskjellige former, lengde, tykkelse, materiale) og kvalifisert skjønnhets burde råd hva som ville passe kunden den beste. Den siste vippe forlengelser teknikk, 9D krever bruk ni falske vippene dine naturlige vipper. Denne type vippe forlengelser er anbefalt for de som elsker de falske vippene ser og er lei av å bruke de falske vippene igjen.

Du må være forsiktig med din ansiktspleierutine

Å bære øyenvippe forlengelser krever mange kompromisser. Du må legge til side din favoritt makeup fjerning, og bytt til en oljefri fjerning. Du vil være i stand til å bruke mascara og de fleste av kajal. For vippe forlengelser til å vare lenger, bør du unngå å gni eller rykke vippene. Ikke sove på ansiktet eller side og tørk ansiktet med papirhåndkle.

For mye arbeid?

Hvis du har en travel jobb ut livet, kan levetidsforlengelse ikke være den ideelle løsningen for deg. Svette og vann gjør snert lim svakere, derfor vippene tendens til å falle ut raskere. Dersom flott utseende er verdt pengene og kjas er opp til deg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *