Hvordan forbereder du øyevippene for et stort arrangement? Kunstnerisk sminke og Nanolash øyevipper balsam.

av Monic Bert


Gi meg kun fem minutter! Hvor mange ganger har du sagt det til kjæresten din? Betyr det virkelig tar bare fem minutter å gjøre deg pen? Selvfølgelig, varer den profesjonelle vare mye lengre tid, og det må være spredt over en tidsperiode for å oppnå tilfredsstillende effekter. Vet du hvordan du skal forberede øyevippene for de spesielle anledninger? På hvilken måte kan du dekorere og ta vare på dem?

nanolash44

Øyenvippe balsam – hvordan tar du hånd om øyevippene?

For å gjøre øyevipper lang, tykk og sterk, er det generelt lurt å bruke øyenvippe balsam. De består av vegetabilsk opprinnelse ingredienser som driver øyevipper til vekst. Hva mer er, er målet for disse kosmetikk også å styrke, fuktighet, kurve og gjenoppbygge ødelagte øyevipper.

Den øvre og nedre øyevipper linjen skal være dekket med balsam ved hjelp av en spesiell pensel. Før hvert enkelt bruk er det foreslått å rense øyelokk hud fra make-up rester. Denne fremgangsmåten gjør at balsam å bli absorbert fullt. Skjønnheten behandling varer et par måneder, selv om de endelige resultatene er merkbar i de første ukene av behandlingen.

Øyenvippe conditioner er en skjønnhetsbehandling produserer virkninger i fra sunne, tykke og lange øyevipper. Det er ikke nødvendig i å feste falske øyevipper og bruken av limet mens du setter på make-up for de especial anledninger. For å øke utseendet, er det nok bare å bruke en mascara eller en gjennomsiktig gel, og deretter, gre øyevippene med en børste.

Nanolash – øyenvippe balsam

Nanolash øyenvippe balsam forlenger, tykner og gjør øyevippene tett. Videre øker det øyevipper vekst, sin gjenfødelse og styrke. Hva mer er, nærer Nanolash og fukter follikler, kjører disse til effektivt arbeid. I tillegg består Nanolash av naturlige stoffer, som for eksempel, plante ekstrakter. Hva er viktig, er det ikke medfører noen irritasjoner og allergiske reaksjoner.

For å gjøre anvendelsen av Nanolash enklere er en liten børste gitt. Ved hjelp av børsten, er en tynn linje for å bli malt hver kveld, like, på nedre og øvre øyelokk, rett ved øyehårskanten. De første resultatene er merkbar etter ca to eller tre uker, mens de endelige resultatene er oppnådd i to eller tre måneder. Etter denne perioden, er det tilrådelig å bruke balsam hver dagene.

nanolash2324323

Artistic make-up – what is it exactly?

Kunstnerisk sminke er en kombinasjon av daglige make-up, make-up utført på backstage av moteshow og fotograferinger, scene sminke, TV make-up, og sist men ikke minst; body-maleri. Det er helt avgjørende å ha kunnskap om kosmetikk og dermatologi felt for å utføre en vellykket kunstnerisk make-up. Det står ingen grunn til at kreativitet og dyktige bruk av børster er også avgjørende. Videre er kunstnerisk make-up søkt om behovene til maskerade eller drakt baller. Hvis du ønsker å lage denne typen sminke, forberede seg på forhånd: små krystaller, paljetter, fjær, falske øyevipper, høy kvalitet kosmetikk, kroppsmaling, blonder og andre stjerneskudd.

Hvis du tar ideen om å skape kunstnerisk make-up til seriøs vurdering, huden og øyelokkene trenger å være i perfekt stand, og øyenbryn og øyenvipper – sunne, sterke og tilstrekkelig lang når du ikke er villig til å feste falske øyevipper. Begynn med anvendelse av base, foundation og pudder. Selvfølgelig, velge kosmetikk hensiktsmessig å gjøre dem matche med huden din trenger og ansiktshud. Bare når ansiktet er skikkelig forberedt, gjelder den lilla og gult kunstnerisk make-up.

På de ytre hjørnene av øynene og rett under brow rygger satt på en svart kropp maling. Deretter bruker matt, svart øyenskygge. Med den gule flekken, mal innerste hjørnet av øyet, og deretter, konsolidere den med matt, gul øyenskygge. Følg samme prosedyre på det nedre øyelokket. Etter at det i midten av den øvre øyelokk, gjelder rosa maling. Gni det på en slik måte å skape myk overgang mellom svart og gul farge satt tidligere. Gni øyet skygger og bruke den lilla øyenskygge med bred pensel. Prøv å strekke det i retning av templet. Den lilla øyenskygge bør også brukes på nedre øyelokk. I det innerste hjørnet av øyet sette rosa øyenskygge. Det samme kosmetiske bør også settes på templer, rett ovenfor pannen ringer. Den indre side av bunnen av nesen, som ligger på linje øyet, maling med lilla øyenskygge.

nanolash

id for å markere øyenbrynene. Utfør dette på den våte øyenbrynene med svart øyenskygge eller sort eyeliner. Ved hjelp av en spesiell make-up fiksativ, merker øyehårskanten og neste, dusje den med glitter. Til templet og over øyenbrynene feste fargerike stjerneskudd og krystaller. Rett over kinnbena, på templer og mellom de anvendte dekorasjoner, sette noen glitter. Bruk bronzer for å markere kinnbena. På grunn av denne prosedyren du kommer til å gjøre ansiktet ditt slankere. Deretter bruker løst pudder og rouge. Mal leppene med rosa eller fersken leppeglans eller leppestift. Deretter dekker øyevippene med en vannfast mascara (fordi du ikke lenger trenger falske øyevipper.) Vannet linjen øyet, nedre og øvre øyelokk maling med en svart blyant eller en eyeliner. Til slutt, korrigere øyet skygger ‘disposisjon, sette litt mer glitter på nedre øyelokk og ryddig alle utilstrekkelighet. Nå er du klar for det store arrangementet!

22 Kommentarer “Hvordan forbereder du øyevippene for et stort arrangement? Kunstnerisk sminke og Nanolash øyevipper balsam.”

 1. Sonja

  en flott artikkel! Jeg så akkurat etter noe sånt

  Svar
 2. Andrea

  Jeg har det, jeg bruker det & jeg anbefaler det! :))

  Svar
 3. Lisabet

  uansett om det er scenesminke eller hverdagssminke er lange og volumfylte vipper nødvendig

  Svar
 4. Tina

  Jeg har rbukt dette serumet i rundt et år fordi etter at jeg var gravid, falt vippene mine ut i store mengder. Produktet hjalp meg mye og begynte å virke veldig raskt. Det er rett og slett utrolig! Jeg kommer definitivt til å kjøpe igjen

  Svar
  • Jossi

   Jeg anbefaler det på det sterkeste. Det øker virkelig lengden og styrker vippenee

   Svar
 5. Stine

  Jeg har alltid vært skeptisk til sånne priodukter men kan se at det er ingredienser som bare ikke kan være skadelige. Jeg tror jeg skal gi det et forsøk og se hvordan det virker på mine vipper

  Svar
 6. Sander

  Jeg har første flasken av revitalash men hørte at nanolash virker like godt?

  Svar
  • Pia

   For å være ærlig sammenlignet jeg begge to men nanolash virket mye bedre

   Svar
 7. Anita

  Jeg foretrekker å holde meg til min elskede revitalash, jeg er redd for å eksperimentere med et annet serum fordi jeg ikke er sikker på hvordan øynene og vippene mine reagerer på det

  Svar
  • Karen

   For meg har de ganske like egenskaper, kanskje med nanolash så varte effekten litt lenger

   Svar
 8. Lene

  alt sammen høres flott ut men er altfor dyrt for meg

  Svar
 9. Vikki

  Jeg har ikke brukt så effektiv kosmetikk på lenge. Etter en måned ble vippene mine sååå lange at jeg elsker det. Jeg bruker det fortsatt for å få dem til å se enda fullere ut

  Svar
 10. Ronja

  er det mulig å bruke på øyenbrynene? jeg vil at mine skal være tykkere

  Svar
  • Margit

   jeg gjorde og det virket

   Svar
 11. Alma

  jeg hadde ingen anelse om at det kan brukes på brynene også! hvor kult er ikke det

  Svar
 12. Renate

  Det er akkurat for meg! Øynene mine er veldig sensitive og det er derfor jeg ikke har brukt noe sånt før

  Svar
 13. Siril

  det mest naturlige er definitivt lakserolje

  Svar
  • Julie

   det irriterte øynene mine jeg kunne ikke bruke det og når det gjelder effektiviteten er det like mange fornøyde brukere som misfornøyde

   Svar
 14. Sol

  Jeg har aldri hørt om det før men kommer definitivt til å prøve, de jeg har prøvd så langt var ikke helt effektive

  Svar
 15. Tove

  dette er 4. dagen jeg bruker det og kan ikke vente på å se effekten

  Svar
 16. Sølvi R

  jeg er nesten overbevist om å kjøpe det selv om det ikke egentlig er rimelig

  Svar
 17. Fie

  har ikke brukt det men kommer til å gjøre det, sterkere og lengre vipper er det jeg alltid har hatt lyst på

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *