Hvordan stiliserer du øyenbrynene? Mister Eyebrow – Fixing Pencil fra Givenchy

av Monic Bert


Til tross for at våren / sommeren 2015 sesongen fremmer naturlige og fillete øyenbryn stil, fortsatt er det kvinnene verdsette orden og disiplin. For dette kvinner i særdeleshet Givenchy merkevare opprettet permanent øyenbryn fikse blyant, Mister øyenbryn. Hvordan virker dette produktet virkelig fungerer?

Givenchy Mister Eyebrow

Mister Eyebrow – Fikse Pencil fra Givenchy er ganske kort og tykk når du først ser det. På den ene siden kan dette hemme bruk og praktisk gjennomføring av det kosmetiske. På den andre siden, muliggjør denne kompakte størrelsen på Mister Eyebrow sette blyanten enten i en make-up bag eller en veske og ta den med oss uansett hvor vi ønsker å gå. Hva mer er, er Mister Eyebrow gjennomsiktig, på grunn som, etter stylingen våre øyenbryn kan vi lett sette på øyenbryn liner eller andre øyenbryn skygger. I tillegg har Givenchy kosmetisk en konsistens lettelser øyenbryn stilisering og holde ustyrlige hår under kontroll. Videre takket være Mister Eyebrow øyenbrynene våre kommer til å bli fuktig, skinnende og næret.

Hvordan du bruker Mister Eyebrow – Fixing Pencil fra Givenchy. Først av alt, justere formen på øyenbrynene og gjøre disse passer ditt ansikt og øyne. Vet du at å endre fargen på øyenbrynene er mulig? For eksempel å bruke henna er ett alternativ. Den andre løsningen er under permanent make-up behandling. Hvis du er en person som har håret farget, spør en frisør til også å farge øyenbrynene. Denne type utseende kommer til å være tatt vare på i hver detalj. Nå, når formen på øyenbrynene er justert, er det tid for styling. Med korte og skarpe bevegelser Mister Eyebrow, gjør øyenbrynene på en slik måte, for å gjøre disse korresponderer med deres retning av vekst. På slutten, farge øyenbrynene med en brun eller svart øyenbryn blyant. Alt som er igjen, er å male øyelokkene og mascara øyevippene. Husk, øye make-up må være farge-koordinert med øyenbrynene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *