Hvordan virker aloe veragelé? Aloes skjønnhetsfordeler

av Monic Bert


Aloe veragelé er et utrolig populært, naturlig hud- og hårpleieprodukt med mange skjønnhetsfordeler, inkludert lindrende, regenererende og fuktighetsgivende effekt. Hvilke andre egenskaper har Aloegelé, og hvordan virker den på hår og hud? Hvor kjøper man aloegelé og kan du drikke den? Finnes det kontraindikasjoner ved å bruke den?

Aloegelé – fordeler

Aloe vera har alltid blitt ansett som en helbredende platen. Fruktkjøttet har blitt brukt til å behandle brent hud, skader og arr. Folk presser ofte aloeblader mot sår hud i håp om lindring.

Vi setter fortsatt Aloe høyt på grunn av næringsstoffene i fruktmassen. Aloegelé brukt utenpå kroppen og har fuktighetsgivende, reparerende, antikløe-, lindrende, antibakterielle og soppdrepende virkning, og når Aloe inntas renser den, hjelper å gå ned i vekt og forbedrer immunforsvaret vårt.

Hvordan virker Aloegelé?

Aloes geléform er lett å bruke så du kan påføre den direkte i hud og hår. Husk at en høyere prosent Aloeekstrakt betyr flere næringsstoffer i en gelé.

Aloegelé & ansiktshud

Aloegelé passer for nesten alle hudtyper. Når man tenker på krevende sensitiv eller akneplaget hud kommer den til å virke best for disse typene. En ekstra fordel er at den lukker porene. Videre gir Aloe fuktighet og regenererer, så den oppfyller behovene til ekstremt tørr hud (den reduserer følelsen av svie og kløe). Takket være de antibakterielle egenskapene lindrer Aliegelé inflammasjon og mildner huden. Videre hjelper den med å behandle eksem og psoreasis.

Aloegelé & kroppshud

Påfør gjerne Aloegelé i ansiktet og andre deler av kroppen. Fordi den har mykgjørende kraft håndterer den harde, sprukne hæler. Den virker også når du prøver å lindre og helbrede skader og brannsår, samt lindrer huden og reduserer kløe etter insektbitt.

Aloegelé er et effektivt middel for irritasjoner etter barbering og soling fordi den gir mye fuktighet, regenererer og lindrer huden, uten samtidig å gi en brennende følelse. Aloe har en blekende effekt også, så derfor virker produkter som er rike på Aloe for å lysne arr, strekkmerker og misfarget hud.

Aloegelé & hår + hodebunn

Takket være den regenererende og fuktighetsgivende kraften pleier Aloegeléen effektivt hår og hodebunn. Den anbefales mest for folk som plages av hårtap og flass. Aloegelé gjenoppretter hodebunnens pH-verdi, styrker og gir næring til hårsekkene og stimulerer vekst. Den gir fuktighet og oppfyller behovene til ekstremt tørt hår.

Hvor kjøper man Aloegelé?

Aloegelé er tilgjengelig på apotek og butikker med naturlige produkter. Velg produkter som inneholder mer enn 90% Aloe og så få tilsetningsstoffer som mulig. Det er dette som gjør et naturlig produkt forskjellig fra andre.

Aloe vera som drikke

Aloe kan også tas internt – gjennom å drikke Aloegelé eller -juice. Det er en smakfull, næringsrik drikk. Fordi den styrker immunforsvaret, er den det beste valget om høsten og vinteren. Takket være sterke rensende egenskaper hjelper den deg å gå ned i vekt, regulerer fordøyelsesprosessene og fjerner giftstoffer. Videre senker den nivåene av glukose og lipider i blodet, og oppfyller behovene til de som lider av diabetes og metabolske syndromer. For å få mest mulig ut av Aloedrikken, bør du sørge for at den er så naturlig som mulig samt fri for kunstige søtningsmidler.

Aloegelé – kontraindikasjoner

Det anbefales ikke å drikke Aloe for barn under 12, ammende og gravide kvinner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *