Idol Lash vippeserum

av Monic Bert


idol_lash_no

  • Resultat - 68
68

2 ml
——————
399 NOK
——————
http://idollash.com

Det neste alternativet for vakre og lange vipper er Idol Lash vippeserum. Det ser ut som en klassisk maskara, men har en tynn pensel i stedet for en maskarakost. Det er effektivt, men prisen samsvarer ikke med resultatene. Påfører du det jevnlig, påskynder det vippevekst og forbedrer tilstanden. Dessverre er dette alt denne enkle vippeforbedreren tilbyr.

Idol Lash vippeserum

Det kjennes lett igjen takket være en intenst himmelblå flaske. Størrelsen på Idol Lash vippeserum ligner på den til en liten maskara. Størrelsen – 5 – er noe større enn standard vippevekstforbedrere. Det varer i seks måneder eller litt lengre. Et klart og semiflytende serum ligger i en himmelblå plastflaske. Det har ingen duft. Du påfører produktet med en tynn, syntetisk pensel.

Hvordan fungerer Idol Lash vippeserum?

Selv om Idol Lash serum er større og varer lengre, klarer det ikke å levere overraskende bedre resultater. Det er et produkt som forlenger og fortykker vippene på en lignende måte som andre forbedrere. Men du kommer ikke til å se resultatene med en gang. Du må vente i noen uker etter jevnlig behandling. Aktive ingredienser stimulerer vekst og gjør vippene sterkere og gir dem fuktighet og næring. Som en konsekvens av dette ser de bedre ut. Idol Lash er ikke et produkt som helt kan endre vippene dine. Utseendet forbedres forutsatt at stoffene virker for oss.

Påføringsmetode

Igjen, ingen overraskelser. Idol Lash vippeserum kommer med en tynn pensel for påføringen. Øyelokkene må renses og tørkes grundig. Påføringen tar noen få minutter. Du bør gjøre det om kvelden før du legger deg til å sove, slik at du kan ta på sminke neste dag. Du må være forsiktig med hvor mye du tar på. Serumet kan dryppe inn i øynene dine, noe du bør unngå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *