Imponerende lange vipper med Revitalash øyenvippe serum?

av Monic Bert


Imponerende lange vipper med Revitalash øyenvippe serum?

Vippe serumer er spesielt utformet skjønnhetsprodukter i flytende form, fullpakket med peptider, vitaminer, aminosyrer som er ment å forbedre lash vekst. De mest effektive lash serum skal brukes på vippekanten, slik at de kan arbeide direkte på snert follicles nærende dem og gi dem med riktig fuktighet. Billigere, apotek serumer har mascara-lignende børster, og de trenger å bli brukt av lengden på vippene, og de viste seg mindre effektive.

revitalash

Fungerer Revitalash?

Revitalash er en av de mest anerkjente vippe serumene i Storbritannia. Studier har vist at Revitalash øker lengden på vippene med 60% innen 8 uker med regelmessig bruk. Det gjør vippene vises tettere og fyldigere uten å forårsake noen bivirkninger. Revitalash er klinisk testet og det er skånsom mot sensitive huden rundt øynene. En annen lash serum med svært lik formelen, er Nanolash vist seg like effektiv. Begge produktene ikke krever resept og kan kjøpes på nettet.

Hva er alternativene til vippe serum?

Vippe forlengelser er den behandlingen som har blitt enormt populær takket være kjendiser som Kim Kardashian. I denne semi-permanent-metoden, er en syntetisk vippe justert til den naturlige en i 1: 1 forhold av et spesielt klebemiddel. Limet som teknikeren bruker er langvarig og det er trygt å dusje, sove og sole seg med den. Det eneste forbudt når du har forlengelsene gjort er å bruke oljebaserte sminkefjernere eller noen make-up produkt som inneholder olje. Det er meget viktig at behandlingen utføres bare av kvalifisert personell. Falske vippene som er for tykk eller for lenge kan vekte ned naturlige seg, noe som gjør dem utsatt for brudd og falle ut. Når du bestemmer deg på vippe forlengelser kan du velge lengde, tykkelse, og formen på de nye vippene. Skjønnhets bør råde deg hva slags vippene ville se best ut. Vippe forlengelser krever tette felter besøk hver tredje uke bare for å holde vippene full og tett.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *