Lash Boost vippeserum

av Monic Bert


lash_boost_no

  • Resultat - 59
59

3 ml
——————
99 NOK
——————
http://catrice.eu

Catrice foreslår Lash Boost vippeserum. Mange kvinner liker dette produktet. Det er effektivt men ikke et av de mest effektive vippevekstserumene. Det karakteristisk svarte og hvite Lash Boost vippeserumet er nyttig når det å gi vippene næring er det viktigste for deg. Dessverre er det alt vi får.

Lash Boost vippeserum

Det ser svært bra ut. Designet stikker seg ut blant andre produktet. Plastflasken er svart og hvit. Lash Boost har en sølvkork med en tynn pensel. Selv om det koster lite, ser det virkelig imponerende ut. Men vi er mer interessert i resultatene. Virkningen til denne lyse, klare formelen er mye viktigere.

Hvordan fungerer Lash Boost vippeserum?

Produsenten presenterer Lash Boost som et nattlig vippevekstserum. Det refererer til to kvaliteter ved produktet – det påføres hver kveld, og det øker hårveksten. Teoretisk bør vippene bli 18% lengre. I praksis varierer resultatene. Catrice Lash Boost serum forbedrer definitivt vippenes tilstand og har positiv innflytelse på helsen deres. Du kan observere effekten av forlengelse og vakrere vipper etter mer eller mindre fire uker.

Påføringsmetode

På samme måte som andre produkter er det ikke noe uvanlig over påføringsmetoden. En standard, tynn pensel brukes for å spre serumet langs vippekanten. Du må rense øyelokkene før påføring, for selv de minste urenheter kan forstyrre virkningen til produktet. Påføringen må gjøres hver dag, helst etter å ha fjernet sminken om kvelden. Jevnlig påføring er viktig. Først da virker serumet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *