Lilash vippeserum

av Monic Bert


lilash_no

  • Resultat - 82
82

2 ml
——————
684 NOK
——————
http://lilash.com

Kjennetegnet til dette produktet er en svart beholder med lilla elementer. Lilash ser ganske bra ut, men skiller seg noe fra andre, mer profesjonelle merker. Oppgaven er å øke vippeveksten og gjøre vippene sterkere. Men den nåværende tilstanden til vippene våre er essensiell når det gjelder denne vippeforbedreren. Det er vanskeligere å gjenopprette god helse i ekstremt skadde vipper. Dessverre klarer ikke Lilash-serumet å gi slik dyp virkning.

Lilash vippeserum

Det kommer i en tofarget, mørk boks. Selve Lilash-serumet (eller flasken) er sølvfarget, ganske liten. To størrelser er tilgjengelig: en stor på 4 ml og en liten på 2 ml. Den sølvfargede plastflasken har ingenting som gjør at den stikker seg ut blant andre vippeforbedrere. Lilash-serumet har standard innpakning, typisk applikator, og er fargeløs og vannete.

Hvordan fungerer Lilash vippeserum?

Avhengig av hvilken størrelse vi velger, varer behandlingen fra tre til seks måneder. Hvis Lilash er valget vårt, er det bedre å gå for en større størrelse. Det stimulerer effektivt vippevekst, gjør vippene noe tykkere og gir øynene definisjon. Lilash-serumet gjør dem sterkere uke for uke, men under forutsetning av at det påføres jevnlig. Du bør se resultater etter et par uker. Det er imidlertid ikke det beste produktet.

Påføringsmetode

Måten man påfører Lilash vippeserum på gir ingen overraskelser. Det har en tynn pensel med ganske hard bust. Det er ganske lett å spre serumet langs vipperøttene med denne applikatoren. En tynn linje på hvert øyelokk er nok for at Lilash skal virke. Det er viktig å påføre det på ren hud og ikke å bruke for mye av produktet. Det må påføres hver dag, noe du bør huske på.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *