My Lash vippeserum

av Monic Bert


my_lash_no

  • Resultat - 55
55

3 ml
——————
99 NOK
——————
http://etudehouse.com

My Lash Serum har sikkert det søteste designet. Fargene kommer ikke til å appellere til enhver kvinne. Det er et koreansk produkt for å forbedre vippene, og inneholder pantenol og flere fruktekstrakter. I følge noen meninger forbedrer det utseendet til vippene effektivt.

My Lash Serum

Koreansk designkreativitet har ikke gått feil. My Lash Serum ser svært jentete ut. Plastflasken er fargeløs slik at du kan se serumets farge og hvor mye som er igjen. Flasken er dekorert med svart skrift, stjerner og en rosa kork. I stedet for en tradisjonell pensel kommer serumet med – ikke så populært – en spiralkost.

Hvordan fungerer My Lash Serum?

Det er definitivt en interessant erstatning for andre produkter. My Lash Serum er billigere, noe som innebærer dårligere virkning når det gjelder vippevekst. Jevnlig bruk av produktet gir vippene næring og styrke, men det tar mye tid – serumet har en lang avstand fra vippene til hårsekkene. Det er grunnen til at det er en bedre idé å påføre serum langs vipperøttene for vippeforbedrende produkter. My Lash Serum fungerer som en effektiv sminkeprimer. Det skjermer vippene, men virker ikke så intensivt som andre produkter i denne omtalen. Det gir definitivt ikke maksimal lengde eller tykkelse.

Påføringsmetode

Mest av alt, hold serumet unna høye temperaturer. UV-stråling påvirker også varigheten til formelen. Du kan bruke My Lash Serum så lenge du oppbevarer det riktig. Du må fjerne sminken før du tar på serumet. Så dypper du den syntetiske kosten i serumet og bruker den til å børste vippene dine. My Lash Serum absorberes dårlig. Det er hovedsakelig fordi du ikke påfører det på huden. For mye serum kan klistre seg sammen og tynge ned vippene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *