Ny makeup foundation fra Rimmel – Lasting Finish 25H

av Monic Bert


Rimmel har allerede begynt å bli klar for sommeren. Spesielt for oss har dette kosmetisk merkevare opprettet en makeup foundation som holder selv under de mest intense hetebølger samt varme partier som varer til de små timer. Bli kjent med Lasting Finish 25H fra Rimmel.

Hva er en ideell sminke foundationen for sommeren? Selvfølgelig, ikke den som går ned vårt ansikt i det øyeblikket vi får ut av huset vårt. Hva er mer, den perfekte sminke foundationen for sommeren kan ikke flekker klærne våre, ikke kommer til å tørke av, og gir vårt ansikt hud med matt etterbehandling. Ganske viktig, mens du velger den perfekte sommer makeup foundation, trekke oppmerksomheten mot dens sammensetning. For å demonstrere, må det kosmetiske å være av lys og ultra ren konsistens. I det hele tatt, kan denne typen sommeren produktet ikke inneholder fet stoffer, silikoner og oljer generelt. Gjør alle de ovennevnte funksjoner går hånd i hånd med Lasting Finish 25H fra Rimmel?

rimmel-english-rose

Først av alt, la oss starte med sammensetningen. Lasting Finish 25H sminke foundationen består av E-vitamin som også er kjent som vitamin av ungdom. Denne organiske forbindelsen gir ansikt hud med glatthet, lysere og med beskyttelse mot frie radikaler i tillegg. I tillegg inneholder denne sminke foundationen SPF 20 sol-skjerm som reflekterer solstråling og, samtidig, ikke lar pigmentering og solcellemerker som skal dannes.

Ifølge produsenten sminke Rimmel foundationen forblir på ansiktet i 25 timer! Normalt, selv den største begivenheten ikke varer så lenge, og fortsatt har lag opp til å bli fjernet etter en dag tilbringer på jobb eller skole. Av den grunn er det ganske vanskelig å teste holdbarheten av stiftelsen. Hva er de andre funksjonene i Lasting Finish 25H fra Rimmel? For eksempel denne kosmetiske dekker ujevnheter, er vanntett, behagelig å ha på, blander prikkfritt med ansiktshud, ikke blokkerer porene i huden og ikke skaper flekker. Kan du be om mer?

Nå, noen tips hvordan du kan finne Lasting Finish 25H fra Rimmel i butikkhyllene. Dette sminke foundationen selges i en hvit tube lukking med et klikk. Til tross for det faktum at det kosmetiske kan stå i opp-ned stilling, er det ganske vanskelig å fordele restene av produktet. Når det gjelder nyanser, er foundationen tilgjengelig i seks farger: Light Porcelain, Ivory, Soft Beige, Classic Beige, Sand and TrueNude. Til slutt inneholder kosmetiskken 30 ml Lasting Finish 25H.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *