Rapidlash vippeserum

av Monic Bert


rapidlash_no

  • Resultat - 78
78

3 ml
——————
450 NOK
——————
http://rapidlash.com

Rapidlash vippeserum er et av de som blir oftest anbefalt. Det er blandede meninger om denne vippeforbedreren. Den fungerer for noen jenter, men gir ingen synlige resultater for andre. Det betyr at virkningen til Rapidlash-serumet avhenger av den individuelle mottakeligheten for serumets bestanddeler.

Rapidlash vippeserum

Når det gjelder innpakningen, stikker ikke Rapidlash seg ut blant mengden av vippevekstserum. Det kommer i en sølvflaske laget av matt plast med en vag logo og noe grunnleggende informasjon. Selve serumet er vannete og nesten fargeløst. Et typisk produkt uten noen kjennetegn som vekker interesse og får oss til å kjøpe det.

Hvordan fungerer Rapidlash vippeserum?

Rapidlash vippeserum er skapt for å forbedre vippenes tilstand. Ingrediensene hjelper til å nyte sunne vipper igjen. Velnærte og sterke vipper vokser seg lengre. Rapidlash har gitt synlig forbedring og forlengelse i mange tilfeller. På den andre siden, er det en rekke forbrukere som ikke har merket positive resultater. En Rapidlash-flaske varer i seks måneder, forutsatt at vi følger instruksjonene for påføringen.

Påføringsmetode

Rapidlash vippeserum har en tynn pensel som gjør påføringer mye lettere. Det er et produkt som gir hårsekkene næring, så det må spres over vippekanten. Du må påføre produktet nøyaktig. Hvis du ikke gjør det riktig, gir ikke Rapidlash effekten de lover. Jevnlighet er viktig (daglig bruk) i tillegg til grundig renset hud før behandlingen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *