Revitalash vippeserum

av Monic Bert


revitalash_no

  • Resultat - 89
89

2 ml
——————
799 NOK
——————
http://revitalash.com

Revitalash vippeserum er et av de bestselgende vippepleieproduktene, men er ikke like effektivt som serumet som er rangert på førsteplass i denne omtalen. Det inneholder ingredienser som øker vippeveksten. Det kan påvirke tettheten og tykkelsen til vippene, men avhenger av hvor mottakelig man er for ingrediensene. Det fungerer for de som ønsker å forbedre utseendet til vippene sine uten forlengelseseffekten.

Revitalash vippeserum

Revitalash er et fargeløst og ganske flytende vippeserum. Det er ganske dyrt sammenlignet med andre produkter i denne rangeringer. Du kan kjøpe det i noen butikker og på nett. Vi kan velge mellom tre størrelser: 1 ml, 2 ml, 3,5 ml. Designet er enestående. Revitalash kommer i en sølvflaske med marineblå skrift. Den samme blånyansen ble brukt til å designe pappesken som produktet er pakket inn i. Den ser bra ut.

Hvordan fungerer Revitalash?

Revitalash vippeserum skal forlenge vippene og gjøre dem tykkere, forutsatt at du bruker det jevnlig, uten store pauser. Hele behandlingen varer mer eller mindre i seks måneder. Det kan virke lenge når vi tenker på at et slikt produkt skal forbedre utseendet vårt og la oss glemme hverdagssminken. Revitalash vippeserum gjør vippene lengre og fullere etter noen få uker. De fortsetter å bli lengre i enda noen uker.

Påføringsmetode

Ikke noe nytt. Produktet påføres øyelokk som er renset for sminke og urenheter. Revitalash vippeserum har en tynn pensel som du bruker til å tegne en linje langs vippekanten. Påføringsmetoden er problemfri, spesielt for kvinner som tar på sminke på en daglig basis. Vi påfører produktet hver dag, helst rett før leggetid. Husk at Revitalash vippeserum gir gode resultater på betingelse av at du bruker det jevnlig og ordentlig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *