Stimulash vippeserum

av Monic Bert


stimulash_no

  • Resultat - 52
52

3 ml
——————
999 NOK
——————
http://vita.no

Stimulash er et av de billigste serumene som er tilgjengelig. Den lave prisen er absolutt tilstrekkelig for den dårlige effekten. Det er en urteblanding som konsentrerer seg om å gjenoppbygge helsen til vipper og hårsekker. Det er ment for en 30-dagers behandling. Det inneholder noen få enkle planteekstrakter som beriker sammensetningen.

Stimulash serum

Innpakningen til produktet er verdt å nevne. Flasken er laget av glansfull plast i sølv. Den er dekorert med svart skrift og ser virkelig interessant ut. En tynn pensel er beregnet på påføringen. Den er ment å lettvint la deg måle ut produktet, som har en ganske vannete og fargeløs formel. Serumet har ingen distinktiv aroma. Det absorberes ikke umiddelbart.

Hvordan fungerer Stimulash?

Produsenten lover å gjøre vippene dine vakre igjen. Serumet styrker vippene fra røttene. Først når det hårsekkene – gir dem næring og styrke. Som et resultat er vippene dine sterkere. Vekstfasen forblir den samme, men vippene ser mye bedre ut. Stimulash gir glans, intensiverer den naturlige fargen og gjør dem elastiske. Dessverre er det ikke noen god erstatning for maskara. Du vil måtte dekke vippene med maskara selv etter å ha fullført behandlingen. Stimulash klarer ikke å gjøre vippene fullere.

Påføringsmetode

Den tynne penselen skal gjøre påføringen enklere. Men den er laget av lang bust, så du må få teken med å bruke den. Du må vaske ansiktet før du tar på produktet. Øyelokk og øyenvipper må være fri for sminke og urenheter. Stimulash serum må påføres en gang for dagen før du legger deg, slik at det kan virke gjennom natten. Den vannete formelen absorberes ikke raskt. Du må være forsiktig så den ikke drypper ned fra øyelokket og inn i øyet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *