TEST AV BESTE VIPPESERUM

Det er svært sannsynlig at enhver kvinne ønsker seg lange, tykke og eksepsjonelt fulle øyenvipper. Spesielt når morgenkampen med maskaraen ender opp med en pandaeffekt. Det finnes mange måter å pleie vippene på – sunn mat, begrense tunge maskaraer og krølltenger. Men vippene våre oppnår aldri maksimal skjønnhet uten ekstra støtte. Et effektivt vippeserum er måten å få sunne vipper igjen og få frem skjønnheten deres.

Lær om de beste vippeserumene, og sjekk hvilket som kommer til å være best for deg. Omtalen vår fokuserer på de to viktigste aspektene ved vippeserum: effektiviteten og påføringsmetoden. Vi ser også på design, pris, formel og virkning.

 

HVILKET ER DET BESTE VIPPESERUMET?

 

Nr. 1 Nanolash vippe- og øyenbrynserum ● 3ml ● http://nanolash.no ● les mer »

nanolash_no

 • Resultat - 94
94

Nanolash vippe- og brynserum er det som anbefales sterkest av forbrukerne. Prisen er den mest gunstige i forhold til virkningen (på betingelse av at du bruker det jevnlig). Det gjør vippene lengre og sterkere fra rot til tupp. Du kan se tykkere, fullere og mørkere vipper etter noen ukers behandling…les mer »

 

Nr. 2 Revitalash vippeserum ● 2ml ● http://revitalash.com ● les mer »

revitalash_no

 • Resultat - 89
89

Revitalash vippeserum er et av de bestselgende vippepleieproduktene, men er ikke like effektivt som serumet som er rangert på førsteplass i denne omtalen. Det inneholder ingredienser som øker vippeveksten. Det kan påvirke tettheten og tykkelsen til vippene, men avhenger av hvor mottakelig man er for ingrediensene. Det fungerer for de som ønsker å forbedre utseendet til vippene sine uten forlengelseseffekten. les mer »

 

Nr. 3 Lilash vippeserum ● 2ml ● http://lilash.com ● les mer »

lilash_no

 • Resultat - 82
82

Kjennetegnet til dette produktet er en svart beholder med lilla elementer. Lilash ser ganske bra ut, men skiller seg noe fra andre, mer profesjonelle merker. Oppgaven er å øke vippeveksten og gjøre vippene sterkere. Men den nåværende tilstanden til vippene våre er essensiell når det gjelder denne vippeforbedreren. Det er vanskeligere å gjenopprette god helse i ekstremt skadde vipper. Dessverre klarer ikke Lilash-serumet å gi slik dyp virkning. les mer »

 

Nr. 4 Rapidlash vippeserum ● 3ml ● http://rapidlash.com ● les mer »

rapidlash_no

 • Resultat - 78
78

Rapidlash vippeserum er et av de som blir oftest anbefalt. Det er blandede meninger om denne vippeforbedreren. Den fungerer for noen jenter, men gir ingen synlige resultater for andre. Det betyr at virkningen til Rapidlash-serumet avhenger av den individuelle mottakeligheten for serumets bestanddeler. les mer »

 

Nr. 5 Neulash vippeserum ● 3ml ● http://skinresearchlabs.com ● les mer »

neulash_no

 • Resultat - 75
75

Det forlengende og fortykkende Neulash-serumet er et av alternativene for kvinner som leter etter en effektiv vippevekstforbedrer. Det er effektivt, men gir ingen ekstraordinære egenskaper. Det anbefales for korte, tynne og glisne vipper. Det sølvfargede Neulash-serumet kommer i to størrelser. Prisen er definitivt for høy for et produkt med slik virkning. les mer »

 

Nr. 6 Quickmax vippeserum ● 5ml ● http://stylelux.co.uk ● les mer »

quickmax_no

 • Resultat - 72
72

Quickmax er et annet populært produkt som forbedrer vippene. Du kan lett gjenkjenne det på grunn av en stor pakke av intenst gyllen farge. Prisen ligner på prisen til et effektivt vippeprodukt, men gir dårligere resultater enn serum som rangeres høyere i omtalen. Husk på dette når du føler for å anskaffe Quickmax. les mer »

 

Nr. 7 Xlash vippeserum ● 3ml ● http://xbeaty.se ● les mer »

xlash_no

 • Resultat - 70
70

Det enkle Xlash-serumet kommer i en standard størrelse. Det ser ganske bra ut, men ikke noe spesielt. Det er beregnet på korte, tynne, skadde og svake vipper. Det er ment å virke etter noen ukers jevnlig bruk. Det passer ikke for de som lett får allergier og har sensitiv hud rundt øyeområdet. les mer »

 

Nr. 8 Idol Lash vippeserum ● 2ml ● http://idollash.com ● les mer »

idol_lash_no

 • Resultat - 68
68

Det neste alternativet for vakre og lange vipper er Idol Lash vippeserum. Det ser ut som en klassisk maskara, men har en tynn pensel i stedet for en maskarakost. Det er effektivt, men prisen samsvarer ikke med resultatene. Påfører du det jevnlig, påskynder det vippevekst og forbedrer tilstanden. Dessverre er dette alt denne enkle vippeforbedreren tilbyr. les mer »

 

Nr. 9 Hair Plus vippeserum ● 3ml ● http://hairplus.cz ● les mer »

hairplus_no

 • Resultat - 65
65

Det er ganske kostbart – populært blant kvinner som vil få øynene til å se vakrere ut. Hair Plus kommer ikke til å erstatte maskaraen din, men kan fungere som en interessant forbedrer. Dessverre er prisen utilstrekkelig i forhold til kvaliteten. For å gjøre ting verre, får det en fra å kjøpe produktet. les mer »

 

Nr. 10 Dabalash vippeserum ● 5ml ● http://dabalash.org ● les mer »

dabalash_no

 • Resultat - 61
61

Dabalash vippeserum er et uvanlig forslag for kvinner som tar vare på utseendet sitt. En rosa eske er en egenskap som gjør at produktet stikker seg ut blant andre serum. Produsenten ønsker trolig at det skulle være virkningen som gjorde produktet unikt. Dabalash vippeserum er effektivt, men prisen (til tross for den større størrelsen) er ikke tilstrekkelig i forhold til de lovede egenskapene. Det forlenger og fortykker vippene, men virkningen varer ikke lenge. les mer »

 

Nr. 11 Lash Boost vippeserum ● 3ml ● http://catrice.eu ● les mer »

lash_boost_no

 • Resultat - 59
59

Catrice foreslår Lash Boost vippeserum. Mange kvinner liker dette produktet. Det er effektivt men ikke et av de mest effektive vippevekstserumene. Det karakteristisk svarte og hvite Lash Boost vippeserumet er nyttig når det å gi vippene næring er det viktigste for deg. Dessverre er det alt vi får. les mer »

 

Nr. 12 iGlow vippeserum ● 3ml ● http://iglow.no ● les mer »

iglow_no

 • Resultat - 57
57

Det mest populære blant norske vippeserum, og beregnet på daglig pleie. 8 ukers jevnlig påføring er ment å øke vippeveksten betydelig. iGlow vippeserum inneholder mange planteekstrakter. Det er ingenting uvanlig over designet til serumet. Det kommer i en gyllen flaske i en fiolett pappeske. les mer »

 

Nr. 13 My Lash vippeserum ● 3ml ● http://etudehouse.com ● les mer »

my_lash_no

 • Resultat - 55
55

My Lash Serum har sikkert det søteste designet. Fargene kommer ikke til å appellere til enhver kvinne. Det er et koreansk produkt for å forbedre vippene, og inneholder pantenol og flere fruktekstrakter. I følge noen meninger forbedrer det utseendet til vippene effektivt. les mer »

 
 
 

Nr. 14 Stimulash vippeserum ● 3ml ● http://amazon.com ● les mer »

stimulash_no

 • Resultat - 52
52

Stimulash er et av de billigste serumene som er tilgjengelig. Den lave prisen er absolutt tilstrekkelig for den dårlige effekten. Det er en urteblanding som konsentrerer seg om å gjenoppbygge helsen til vipper og hårsekker. Det er ment for en 30-dagers behandling. Det inneholder noen få enkle planteekstrakter som beriker sammensetningen. les mer »

 

RIKTIG VIPPEPLEIE

Du vet kanskje ikke at vippene er laget av keratin. Strukturen til keratin kan forstyrres. Vipper og hår har lignende struktur. Når vippene vokser ut av hårfollikkelen, har den en hårsekk som er under huden og har en stamme vi kan se på utsiden. To hovedforskjeller mellom vipper og hår er lengden på livssyklusen og størrelsen. Hva er livssyklusen til en øyenvippe? Vi burde kjenne til dette uttrykket hvis vi vil ta vare på vippene våre.

Hver vippe går gjennom tre vekstfaser. Den dukker opp som en babyvippe (nytt hår), så blir det sterkere, vokser, før den til slutt dør. Den faller ut når den dyttes ut av hårfollikkelen av en ny vippe. Hvor lenge lever en menneskelig vippe? Lengden på vippens livssyklus – 3 måneder. Det er svært lite når vi sammenligner det med frisyren vår.

Det er grunnen til at det er så viktig å gi vippene kompleks pleie. Vi bør gi dem næring på en tidlig fase av den intensive veksten. Hvis vi gjør dette og leverer essensielle næringsstoffer, er det svært sannsynlig at de vokser seg sunne, sterke og ekstraordinært tykke. Husk at øyenvippene dine er i forskjellige vekstfaser, derfor er det essensielt å gi dem næring jevnlig.

Det finnes mange måter å forbedre vippene på:

– levere riktige næringsstoffer gjennom mat,

– redusere øyensminke, vippeextensions og lignende behandlinger,

– bruke naturlige vippepleiemetoder som f.eks. lakserolje,

– ordentlig sminkefjerning og skånsom behandling av vippene

Den beste nærende og forbedrende vippebehandlingen er et effektivt vippeserum. Sammensetningen av de beste ingrediensene og naturlige ekstrakter – et perfekt serum som gir styrke gjennom hver fase av vippenes liv. Vippene vokser raskere. Vippekanten blir fullere. Hver nye vippe vil være sterkere, sunnere og mer elastisk.

HVORDAN BØR ET VIPPESERUM VIRKE?

Mest av alt må et vippeserum av høy kvalitet være effektivt, så det må ha en bestemt hensikt. Et vippeserum kan ikke virke på utsiden. Når vi plukker ut det beste vippevekstproduktet, bør vi være oppmerksomme på påføringsmetoden og detaljer rundt virkningen.

Dypt = Effektivt

Hårsekker er de eneste levende delene av en øyenvippe, og derfor bør et godt serum gi hårsekkene næring. Den resterende delen bør beskyttes mot skade som brudd eller tørrhet. Utseendet til vippene avhenger av tilstanden til hårsekkene. Godt forankret i hårfolliklene, er hårsekker som har fått perfekt næring og fuktighet kilde til lange, tykke og ideelt bøyde vipper.

Stoffer som styrker vippene og øker vippeveksten, som er inkludert i vippeserum, må lett trenge inn i huden. Det beste vippeserumet absorberes lett. Hvis et serum virker på overflaten av vippene kan det tynge dem ned. En sunn vippe vokser fra innsiden, derfor må serumet nå hårsekkene – stedet hvor næringen er viktigst.

Påføringen betyr noe

Påføringen er viktig. Den bør være lett, men det er også mer ved den. Påføringsmetoden påvirker resultatene. Siden hårsekkene er den eneste levende delen, er det ikke noe poeng i å dekke vippene med serum. En presis eyeliner-lignende pensel er mye mer effektivt.

Måten man påfører serumet på er også viktig. Hvorfor må vi spre produktet langs vipperøttene? På denne måten kommer serumet inn i hårsekkene raskere. Som et resultat kan effekten av å bruke et effektivt serum observeres etter bare 2-3 uker, ikke noen måneder eller aldri. Påføringsmetoden og absorpsjonen av produktet har virkelig betydning.

DET BESTE VIPPESERUMET – HVILKET?

Du må svare på spørsmålet selv. Rangeringen vil hjelpe deg mye. Den presenterer de beste vippepleieproduktene. Sjekk om nummer én i denne omtalen vil være nummer én for deg. Hvis du vil ha både sunne og vakre vipper, må du ikke nøle lenger.

Et godt vippeserum bør:

– gi dyp næring,

– inneholde nøye utplukkede naturlige ingredienser,

– ha en gjennomtenkt og komfortabel påføringsmetode,

– intensivt forbedre vippenes tilstand,

– vare i minst noen måneder,

– mest av alt, gi næring og styrke.

Leave A Response