Two in One Astor Perfect Stay 24H Foundation + Perfect Skin Primer. Fungerer det?

av Monic Bert


Astor har utarbeidet en helt ny og ganske lovende kosmetisk. Generelt er det en makeup foundation og primer kombinert i ett produkt, som tiltrer Perfect Stay 24H samling. Har denne 2in1 produkt bevist positiv?

Er det mulig å lage en makeup foundation blir samtidig en primer? Og kan en primer fungerer som en makeup foundation? Det ser ut, svaret er positivt. Ganske gjenkjennelig Astor kosmetisk merkevare har satset på dette 2in1 kosmetisk. Var det verdt risikoen? Faktisk, ja, det var siden som en av oss ikke liker kosmetikk kombinerer mange funksjoner? I det hele tatt, har makeup foundation og primer stengt i ett produkt vi ikke bare spare tid viet etter bruk, men også penger siden vi kjøpe bare ett produkt, ikke to separate. Hva er de andre fordelene med Astor Perfect Stay 24H Foundation + Perfect Skin Primer?

24h

Dette Astor kosmetisk selges i en plastpakke med en gjennomsiktig cap grunn som vi er i stand til å se teksturen av produktet uten behov for å åpne den. Det er imidlertid ikke alt. Astor har også tatt vare på den eksepsjonelle funksjonalitet av produktet. Når vi løfter det første nivået av pakken, den ene med primer, finner vi en plass bestemt for sminke svamp og for et speil. For kvinner, retusjere gjøre opp flere ganger i løpet av en dag, synes denne oppfatningen å være en perfekt løsning.

Hvordan de primer fungerer? Først og fremst, den inneholder egenskapene til en typisk makeup foundation. Dette betyr, kosmetisk gir god feil dekning, jevner ansiktshudn og generelt jevner ansiktshud. Som en primer, garanterer det litt matt sminke etterbehandling. Hva mer er, gjør Astor produktet ikke danner maskeliknende effekt og flekker eller andre skjemmende flekker på ansiktet. I stedet for dette, den kosmetiske bare smelter sammen med huden. Videre kan Astor Perfect Stay 24H Foundation + Perfect Skin Primer brukes både i tørr eller våt måte. Sannsynligvis er dette den første kosmetiske slikt. Hvordan dette konseptet virkelig fungerer? Legge vann til primer, skaper vi en slags mild-teksturert fundament. Mens bruk uten vann, matte vi huden i ansiktet vårt.

Som vist ovenfor, har Astor aktivert mennesker som har ulike utseenden å finne et produkt bestemt spesielt for dem. Det er derfor, har vi tre farger, beige og brune nyanser, å velge mellom, og svarer med vårt ansikt hud.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *