Xlash vippeserum

av Monic Bert


xlash_no

  • Resultat - 70
70

6 ml
——————
399 NOK
——————
http://xbeauty.se

Det enkle Xlash-serumet kommer i en standard størrelse. Det ser ganske bra ut, men ikke noe spesielt. Det er beregnet på korte, tynne, skadde og svake vipper. Det er ment å virke etter noen ukers jevnlig bruk. Det passer ikke for de som lett får allergier og har sensitiv hud rundt øyeområdet.

Xlash vippeserum

Det er ingenting uvanlig med flasken. Xlash har en standard størrelse. Noen få fiolette elementer – for eksempel logo – gjør at det ser annerledes ut enn andre serum. Denne enkle flasken inneholder et fargeløst, semiflytende produkt. Du kommer ikke til å lukte aromaen fordi det påføres i små mengder.

Hvordan fungerer Xlash vippeserum?

Xlash presenteres som et vippevekstserum. De første resultatene skal komme etter 2-3 uker. Den maksimale tiden for å oppnå fulle resultater når så mye som 16 uker. Xlash gjør vippene sterkere. Virkningen er lengde og økt volum. Men vi får ikke spektakulære resultater med dette serumet. Produktet er mer effektivt som et forbedrende produkt for svake vipper. Xlash fyller hårsekkene med næring slik at vippene kan vokse raskere.

Påføringsmetode

Dette vippeserumet tilbyr ikke noe nytt innen påføringen heller. Øyeområdet må renses grundig før du påfører produktet. Den tynne penselen gjør det lettere. Xlash må påføres jevnlig for å gi resultater. Ett strøk med penselen er nok; husk alltid å fjerne sminken. Vær forsiktig slik at du ikke får serumet i øynene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *